.
0882 88 19 01

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!


С Вашата поръчка, Вие помагате на децата на България!

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат доставени с "Еконт Експрес" на посочен от Вас адрес или избран офис на куриерската фирма.
Средствата за избраните от Вас продукти трябва да предоставите на куриер, чрез услугата „наложен платеж".
След успешно направена поръчка, при нужда служител на „Сдружение Азбукари" ще Ви потърси на посочения от Вас телефонен номер. Ако имате затруднение с въвеждането на някои Ваши данни, моля свържете се с нас на тел. 0882 881 900 или на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Доставките се осъществяват от 1 до 3 работни дни според графика на „Еконт Експрес" и населеното място. Услугата е за сметка на получателя.

 

Данъчни облекчения за фирми-дарители

Сдружение Азбукари издава на всички свои дарители документ, удостоверяващ направеното дарение/я, който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.
Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-10%: Фирмите могат да намалят до 10 на сто от положителния си счетоводен финансов резултат, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Данъчни облекчения за лица-дарители

Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-5%: Физическите лица могат да намалят данъчната си основа с до 5 на сто, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Намерете ни

 unnamed

гр. София
ул. Царичина №1
Phone: 0882 881 901
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Web: www.azbukari.org