Поръчка на комплект "Букварино" + Карта
0882 88 19 01

karta-bukvarino
Най-забавният начин да опознаеш родината и нейната история!


Чрез поръчката на изключително интересната  историческа игра Букварино и детската карта на България, Вие ДАРЯВАТЕ 33 лв. за следващия образователен проект на „Сдружение Азбукари".

Количествата са ограничени!

„Букварино" се състои от 60 карти за игра. На тях се съдържат бележити личности от българската история, които са описани подробно със свои характерни и значими дела според периода на своя житейски път. В този комплект има също така две безценни карти „Ключ", с които участниците в това забавно игрознание ще отключват вратите на познанието.Първата детска карта на България е най-важната среща на вашето дете с културните и природни богатства на нашата родина.

Образователната карта "Обичай Родината" съдържа 500 цветни илюстрации, събрани в 11 теми: животните, птиците, рибите, плодовете и зеленчуците, църквите и манастирите, фолклорът, дърветата, цветята, гъбите, архитектурно-историческите забележителности и древните съкровища на нашата страна. Събраните средства подпомагат следващия образователен проект на Азбукарите, посветен на историческите личности.

Наближават празници! Подарете образователната детска карта на България на Вашето дете.


Стойност на дарението: 33 лв.
Цената за доставка зависи от населеното място. Куриерска фирма Еконт Експрес.
Начин на плащане: Наложен платеж (сумата се заплаща при доставка на картата на куриера)

Размер на картата: 100x70 см.