Как да помогна, ако не мога да даря?
0882 88 19 01

Каузите на „Сдружение Азбукари" дават възможност на хора, съпричастни към идеите и мисията на сдружението да приложат своите умения, знания и професионален опит.

Индивидуални доброволци
„Сдружение Азбукари" е организация, за която доброволците са важна част към основния екип, без тяхна помощ инициативите ни не биха била изпълними.
Ако смятате, че сте отговорна и съзнателна личност, която желае да работи за доброто бъдеще на България, то ние Ви приветстваме в нашия екип.
Корпоративна социална отговорност
Ако Вашата компания иска да развива корпоративна социална отговорност ние Ви предлагаме различни форми за сътрудничество по различни каузи и инициативи, както и дарение по ведомост, доброволчески труд – подкрепящ различни благотворителни кампании. Пишете ни на оТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се свържете с нас

 

Кандидатстване
„Сдружение Азбукари" наема доброволци целогодишно. Всички кандидати трябва да попълнят приложената форма и да представят CV. Моля, включете позицията, за която смятате, че сте най-подходящ.