Новини
0882 88 19 01

tsveta-horoБългарският език е уникален източник на просвещение и мъдрост. На днешния ден водещите думи за равносметка на годината за мен са "богат" и "богатство". И знаете ли защо? Защото коренът им е БОГ. Богат е онзи, който е носител, които има Бога в себе си! Старобългарският корен БОГЪ означава "разпределящ богатство", "даряващ благополучие".


Някой, които има, дава, без да се скъпи. Това е да си богат - да си в хармония с Бог! За това Ви пожелавам да сте БОГати. Имайте весели и топли празнични дни! Белобрадият старец да Ви донесе торбичка с мечтаните подаръци, а сред тях да откриете сърчице, на което пише: "Много здраве и Любов". Пожелавам горещите и вълшебни емоции да поддържат огъня на обичта Ви. Нека Новата година е плодородна и изобилстваща от радости - за Вас и за семействата Ви, да е вдъхновяваща за всяко ново начинание в работата, да е сполучлива за приятелствата, за съседите и далечните познати. Да е мирна!

 

Пожелавам Ви винаги Бог да е с Вас и да Ви закриля. Нека Вашите сърца, както и на членовете на семействата Ви, бъдат изпълнени с любов, мир и благодат. Пожелавам Ви много, ама много здраве и красиви мигове през новата година! Нека трапезата Ви е щедра. Паричката в питката на маминка е у мен.


Пожелавам си здраве и голям успех на Азбукари, за да са щастливи децата на България! Нека Бог да пази българския народ. Нека наРОДът ни е изпълнен с надежда и устрем! Нека затвърдим и изявим своя вътрешен глас, че ще постигнем предсказания от древните мъдреци възход чрез вярата, знанието и истината! Пожелавам Ви още блажена топлота и уют в домовете Ви. Всяко семейство да бъде озарено от благоденствие и просперитет. Желая Ви отдаденост на близките, вярност, честност и достойнство в живота Ви. Нека от здраве да не се отървете и да Ви спохождат професионални успехи през новата година. Светли празници на всички тук. Щастливо посрещане на 2018 година. България ще пребъде!

 

tsveta-znameЩе се възроди в истината и ще убеди света, че ще се изгради отново от пепелта. Отецът ни винаги е държал силно десницата ни и тази на нашата Родина. Запазил е с грижа нейната магическа древност и е кодирал силен ген на народа ни, за да пребъде! Ние, българите, ще покажем на света, че кръвта вода не става и че независимо от всички предизвикателства, духовното, което се стича като река от Бога, под формата на невидима кръвоносна система, ще въздигне нивото на вибрациите ни, за да ни последват по пътя на истината онези, които са си спомнили кои са.

 

На финалната права сме! Тежко теглило сме пренесли във времето, но ще разкрием, че дядо Добри е лицето на един цял народ, на една цяла България. Може да е изстрадало до неузнаваемост, може косите да са снежно бели, може осанката да е прегърбена, търсеща по пътя си не просто човешка милостиня, не пари, не своята изгубена младост, а безсмъртието и вечността, които винаги блестят силно и пленяващо в погледа на посветения. Това е най-голямата и смислена инвестиция за бъдещето на наРОДа ни.

 

Заради светлината, която ни подтиква да изпълним мисията ни, за изплащане на грешките ни и за баланс на енергиите ни! Теглилото е в името на нашето израстване, знание, образование и духовно усъвършенстване. Всяко страдание издига и калява духа. А ние сме изградени от голяма твърдост, вяра, последователност и упоритост. Ние сме твърд елемент. Това е нашият генетичен код. Ние имаме предназначение! Всеки, който подаде ръка на тези, които носят името на Бога в името си, богарите, ще бъде благословен Свише.

 

Здраве и берекет!
Ваша Цвета

Данъчни облекчения за фирми-дарители

Сдружение Азбукари издава на всички свои дарители документ, удостоверяващ направеното дарение/я, който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.
Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-10%: Фирмите могат да намалят до 10 на сто от положителния си счетоводен финансов резултат, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Данъчни облекчения за лица-дарители

Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-5%: Физическите лица могат да намалят данъчната си основа с до 5 на сто, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Намерете ни

 unnamed

гр. София
ул. Царичина №1
Phone: 0882 881 901
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Web: www.azbukari.org