Новини
0882 88 19 01

istoria-30Вече може да намерите "История на славните българи" и в книжарници Сиела. Там можете да вземете и "Букварино" и детската карта на България "Обичай Родината". Уникалните образователни продукти на "Сдружение Азбукари" са изложени в книжарници Сиела на следните адреси:

Мол Сити център София
Булевард "Витоша"
Летище София
Мол София
Ректорат
Мол Парадайз
Мол Пловдив
ФКЦ Варна
Бургас
Мол Стара Загора
Мол Плевен
Мол Русе

"История на славните българи" разкрива редица неподозирани факти за славното българско минало. Ние от "Сдружение Азбукари" създадохме книгата заради желанието ни България да се възроди и да разкажем със самочувствие по цялото земно кълбо за дълбокия и жилав корен на българския народ, за силния ни ген, за мистиката и невижданото познание, което сме разнесли по света и за това, че България е най-древната цивилизация!
"История на славните българи" може да поръчате и на адрес www.azbukari.org/istoria

"Букварино" e уникално образователно помагало, което няма възрастови ограничения. То съдържа:
60 броя карти
2 броя карти „Ключ”
2 броя ученически тетрадки
Книга „Исторически лабиринт на познанието” с любопитна информация за живота на 60 личности в българската история. Вълнуващи публикации за пътя на древните българи. Различна гледна точка за произхода и развитието на българската азбука. Неочаквани изображения с най-старите писмени знаци.
bukvarino-30

 

Повече за историческата образователна игра „Букварино“ може да научите на www.bukvarino.bg и на www.azbukari.org.

Детска карта на България "Обичай Родината" съдържа над 500 цветни илюстрации, обхващащи 11 различни теми: животните, птиците, рибите, плодовете и зеленчуците, църквите и манастирите, фолклора, дърветата, цветята, гъбите, архитектурно-историческите забележителности и древните съкровища на нашата страна.

Повече за детска карта на България "Обичай Родината" научите на www.azbukari.org/shop

Данъчни облекчения за фирми-дарители

Сдружение Азбукари издава на всички свои дарители документ, удостоверяващ направеното дарение/я, който Ви дава право да ползвате данъчно облекчение при подаване на годишната данъчна декларация.
Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-10%: Фирмите могат да намалят до 10 на сто от положителния си счетоводен финансов резултат, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Данъчни облекчения за лица-дарители

Размерът на данъчното облекчение зависи от статута на лицата, в полза на които е направено дарението:
-5%: Физическите лица могат да намалят данъчната си основа с до 5 на сто, като направят дарение в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, каквото е Сдружение Азбукари.

Намерете ни

 unnamed

гр. София
ул. Царичина №1
Phone: 0882 881 901
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Web: www.azbukari.org